Κριστιάνε Βουλφ, Χειρουργός Οδοντίατρος & Οδοντοτεχνίτης

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μου.
Είμαι οδοντίατρος στην Αγία Παρασκευή.

Οδοντιατρική για όλες τις ηλικίες

Οι ασθενείς μου έχουν ηλικία από 4 έως 99 ετών. Είναι χαρά μου να προσφέρω τις οδοντιατρικές μου υπηρεσίες σε κάθε ασθενή ξεχωριστά. Αγαπάω τα παιδιά και φροντίζω να νιώθουν την οδοντιατρική φροντίδα σαν παιχνίδι. Συνεργάζομαι αρμονικά και με τους ηλικιωμένους και είμαι ιδιαίτερα προσεκτική στο ευαίσθητο θέμα του πόνου. Σέβομαι τις ιδιαίτερες επιθυμίες και απαιτήσεις κάθε ασθενή μου και αντιμετωπίζω με κατανόηση ανθρώπους που έχουν άγχος στην οδοντιατρική καρέκλα.

Ένα λαμπερό χαμόγελο σε λογική τιμή

Τα υγιή και όμορφα δόντια δεν πρέπει να μένουν άπιαστο όνειρο. Πολύ συχνά αυτό είναι θέμα απλής ορθής στοματικής υγιεινής, φροντίδας των δοντιών ή μιας καλής συμβουλευτικής. Εσείς απλά ελάτε στο ιατρείο μου και εμπιστευτείτε τα υπόλοιπα σε μένα.

Επισκέψεις στο χώρο σας etc, etc,

Οι επισκέψεις στο χώρο σας, καθώς και η φροντίδα ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) είναι μέρος της εργασίας μου. Σε ασθενείς με δυσχέρεια στις μετακινήσεις, σε ηλικιωμένους που δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι το ιατρείο μου, αναλαμβάνω να προσφέρω τις οδοντιατρικές μου υπηρεσίες με επίσκεψή μου στο χώρο τους, ακόμα και σε γηροκομείο ή σε νοσοκομείο.

Τηλέφωνο 24ωρης υπηρεσίας
+30 694 43 91 022